Pressemedelelse!

Den 17. december 2019
 FRA CLUB RED LIGHT I ANLEDNING AF HISTORIE FRA TV2 NORD

Den 15. december 2019 bragte TV2 Nord en artikelserie samt skjulte optagelser fra Club Red Light under overskriften ”Fra festgade til sexgade: prostitution foregår i Jomfru Ane Gade” jf. https://www.tv2nord.dk/fra-festgade-til-sexgade/fra-festgade-til-sexgade-prostitution-foregaar-i-jomfru-ane-gade. Artiklen i linket beskylder Club Red Light for at tilbyde prostitution, hvilket er ulovligt i Danmark. 

Club Red Light tager kraftig afstand fra beskyldninger om prostitution. Ingen ansatte hos Club Red Light må tilbyde seksuelle tjenester, hvilket også fremgår i vores terms and conditions med det firma, som er agent for danserne. 

Det fremgår af betingelserne, bl.a. ”- Strictly forbidden; Prostitution, drugs or excessive alcohol”. Det er i den sammenhæng naturligvis beklageligt, at den optrædende ”Roxanne” på TV2 Nords optagelser ikke overholder vores retningslinjer. Derfor er hun sammen med en anden kollega med øjeblikkelig virkning blevet opsagt og bortvist, da de ikke overholder Club Red Lights retningslinjer. Det er dog vigtigt at understrege, at enhver form for henvisning til hotel for videre salg af ydelser fra ”Roxanne” sker fuldstændig udenom Club Red Light. Sådanne seksuelle tjenester sker ikke hos Club Red Light og klubben tjener ikke penge på sådanne ydelser. Med optagelserne er det kommet til vores kendskab, at ”Roxanne” kommer med henvisninger til seksuelle ydelser, og det er naturligvis bortvisningsgrund. Club Red Light har videoovervågning af hele klubben og kabiner, som kan understøtte, at der ikke sker udveksling af seksuelle tjenester på klubben. 

Det er således ikke korrekt, når Thomas Kastrup-Larsen (S) i artiklen af 16. december 2019 ”Stripkubber i Aalborg kan miste alkoholbevilling jf. ” https://www.tv2nord.dk/fra-festgade-til-sexgade/stripklubber-i-aalborg-kan-miste-alkoholbevilling konkluderer, at på baggrund af de to dankort terminaler driver klubben prostitution, som en del af beværtningen og konceptet samt at klubben driver bordeldrift. Club Red Light har flere forskellige dankort terminaler for at styre omsætningen for drikkevarer for de forskellige udsalgssteder. For ikke at risikere at miste klubbens alkoholbevilling har Club Red Light lukket de tre private kabiner med øjeblikkelig virkning, indtil myndighederne har foretaget de nødvendige undersøgelser i sagen. 

Samtidig har Club Red Light kontaktet en advokat med speciale i presseetik, som på vores vegne vil klage til Pressenævnet over TV2 Nord’s behandling af sagen. TV2 Nord har med de skjulte optagelser og redigering på en miskrediterende måde fremstillet Club Red Light, som kan have væsentlig skadegørende- og økonomisk virkning, uden forinden at have forelagt oplysningerne til Club Red Light eller på anden måde anmodet om vores udtalelse og dermed uden mulighed for Club Red Light til at tage til genmæle overfor de strafferetlige inkriminerende påstandene. Vores advokat tager i den forbindelse forbehold for at udtage retslige skridt mod TV2 Nord for de økonomiske tab, som Club Red Light måtte lide i anledning af artikelserien.

Loading Begivenheder

Tidligere Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

november 2019

Cabaret burlesque show

november 2019 - 22:00 - november 2019 - 1:00
CLUB RED LIGHT, Jomfru Ane Gade 16
Aalborg, 9000 Danmark
Gratis

Vores professionelle burlesque danser fra London vil utrætteligt forsøge at fortrylle din aften! Med elegance, høflighed og ynde, vil hun både charmere og glæde dig

Læs mere »

LADIES NIGHT!

november 2019 - 22:00 - november 2019 - 1:00
CLUB RED LIGHT, Jomfru Ane Gade 16
Aalborg, 9000 Danmark
Gratis

Slå jer løs, kvinder! I anledningen af vores 10 års jubilæum, tilbyder vi den mest hotte og eftertragtede mandestrip underholdning i byen! Vores muskuløse, sexy og tiltalende mandestrippere vil tilfredsstille alle jeres sanser!

Læs mere »

december 2019

Naughty Christmas

december 2019 - december 2019
CLUB RED LIGHT, Jomfru Ane Gade 16
Aalborg, 9000 Danmark

! Har du været sød eller uartig i år? ” “XXX-Mas Edition! Lad os fejre julen omgivet af Amber's feminine energi. Hendes indre gudinde vil vække dine sanser og elektrificere din krop ligesom julelys! Amber's totalt nøgne live show vil forføre dig i en intens stadie af fornøjelse ! Har du været artig eller uartig i år?

Læs mere »

januar 2020

Burlesque Glamour Night!

januar - 22:00 - januar - 1:00
CLUB RED LIGHT, Jomfru Ane Gade 16
Aalborg, 9000 Danmark

Mine damer og herrer, vi opfordrer dig til at deltage i et stimulerende, lidenskabeligt og fabelagtig show! Vores lokkende, karismatiske og smarte britiske diva, Victoria Rose vil lokke dig, hypnotisere dig og få din kødelige appetit!

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen